Nu uitați umbrela acasă! Meteorologii prevăd un început de weekend cu lapoviţă, ploi şi temperaturi scăzute

Autor: , in Actualitate / Social / 26 decembrie, 2020, 10:22 Etichete: , ,

Vremea se strică în a doua zi de Crăciun pe stil nou. Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru sâmbătă, 26 decembrie, cer preponderent noros cu lapoviță slabă în nordul și centrul țării și ploi la sud. Astăzi vom avea pe întreg teritoriul republicii maxime cuprinse între -0…+5 grade, cu vânt slab, dinspre nord-vest și o umiditate a aerului de 85%.

Astfel, la Briceni și Edineț meteorologii prognozează precipitații sub formă de lapoviță slabă, cu maxime de -0 grade ziua și -1 grad Celsius noaptea.

La Bălți și la Soroca se așteaptă, de asemenea, lapoviță cu temperaturi de 0..-1 grad Celsius pe parcursul zilei, și +1 grad noaptea.

La Nisporeni și la Orhei maxima zilei va fi de +2 grade Celsius atât ziua, cât și noaptea. La fel, se va cădea lapoviță. 

În Chișinău se așteaptă maxime de +2 grade pe parcursul zilei și +3 grade noaptea.

La Ștefan Vodă și la Leova se așteaptă ploi și valori termice de +3..+4 grade Celsius pe parcursul zilei și +3 grade noaptea.

La Comrat și Cahul va fi cel mai cald. Astfel, se așteaptă temperaturi de +5 grade Celsius ziua și +4 grade noaptea. De asemenea, în regiune ar putea cădea precipitații sub formă de ploi slabe.

În următoarele zile vremea se încălzește. Meteorologii prognozează ploi și temperaturi de până la +13 grade Celsius.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X