Dodon s-a întâlnit cu socialiștii care au mers la consultări cu Maia Sandu: Cât mai rapid alegeri anticipate

Autor: , in Actualitate / Politic / 28 decembrie, 2020, 15:02

PSRM pledează pentru organizarea cât mai rapidă a alegerilor parlamentare anticipate. Despre aceasta s-a discutat la ședința de lucru a conducerii formațiunii, unde a participat și fostul președinte Igor Dodon.

„La ședință au fost analizate rezultatele consultărilor fracțiunii parlamentare PSRM cu Maia Sandu, care au avut loc astăzi. S-a menționat că poziția Partidului Socialiștilor rămâne principială și consecventă. Echipa PSRM a lansat în mod conștient procedurile juridice necesare pentru a face posibilă organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Potrivit PSRM, actuala componență a Parlamentului nu corespunde voinței exprimată de popor în cadrul alegerilor din 24 februarie 2019”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

„Igor Dodon a făcut un schimb de opinii și pe marginea rezultatelor vizitei de lucru la Moscova, unde a avut întrevederi cu președintele Dumei de Stat, în Administrația Președintelui Federației Ruse, cu liderii partidelor ‘Edinaia Rossia’ și ‘Spravedlivaia Rossia’”, mai menționează socialiștii.

La întrevedere s-a discutat detaliat despre pregătirile pentru Congresul al XVI-lea al PSRM, din 30 decembrie. La 24 decembrie, Igor Dodon și-a restabilit calitatea de membru al PSRM.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X