Fotograful moldovean Stas Blagoslovitu a decedat. Avea doar 33 de ani

Autor: , in Actualitate / Social / 29 decembrie, 2020, 19:11

Cunoscutul fotograf din Republica Moldova, Stas Blagoslovitu, s-a stins din viață. Acesta a decedat luni, 28 decembrie 2020. Vestea tristă a fost anunțată de oameni apropiați ai tânărului, ulterior fiind confirmată pentru COTIDIANUL și de fratele acestuia, Corneliu Blagoslovitu.

Stas Blagoslovitu a fost găsit fără suflare în locuința sa din orășelul Dumbrava, de către fratele său Corneliu Blagoslovitu.

El a revenit din Statele Unite ale Americii pe data de 26 decembrie. Nimeni nu știa. A vrut să ne facă o surpriză. Apoi noi am aflat. L-am sunat, dar nu a răspuns la telefon. Astfel, am mers acasă la el și l-am găsit decedat, în după-amiaza zilei de 28 decembrie, în locuința sa. S-au făcut prea multe speculații cu un vaccin. De fapt, Stas nici nu s-a vaccinat. Era altceva ceea ce a publicat pe Facebook, nu are nicio legătură cu COVID-19, nu vreau să intru în detalii”, a declarat Corneliu Blagoslovitu pentru COTIDIANUL.

Stas Blagoslovitu a decedat la vârsta de 33 de ani.

Frate din burta mamei am fost împreună, de mici copii toate greutățile le treceam de mână. Acum, cu lacrimi în ochi nu îmi vine să cred că ne-ai lăsat și te-ai dus la ceruri… S-a rupt o bucată din mine. Am simțit totul, dar nu credeam că așa se va întâmpla. Iartă-mă că nu am fost alături de tine în ultima clipă din viața ta… Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a scris Cornieliu Blagoslovitu, fratele geamăn al lui Stas.

„Am primit o veste în noapte și nu mp pot liniști… Stas Blagoslovitu … Atât de devreme te-ai dus… Cândva parcă în glumă mi-ai spus că știi că vei trăi 33 de ani… și ai râs… Azi mă cutremură plecarea ta… la 33… Dumnezeu să te ierte și să-ți facă loc în Lumină…Amănunte nu știu încă. Doar știu ca e adevărat că Stas nu mai e printre noi”, a scris interpreta Georgeta Voinovan pe pagina de Facebook.

Mai multe persoane din anturajul lui Stas Blagoslovitu au scris mesaje de condoleanțe.

„Incredibil, Stas – cum ai ales de sārbātori sā pleci așa subit ??? De Crāciun am primit Felicitārile tale și acum ??? Ne-ai lāsat pe toți în nedumerire totalā. Am sā te țin minte mereu vesel și plin de glume. Ultima discuție așa a fost. Drum lin acolo unde te-ai pornit !!”, a scris Razvan Elena.

 

Fotograful moldovean Stas Blagoslovitu a călătorit în peste 100 de țări.

Redacția COTIDIANUL a realizat un interviu cu Stas, în luna aprilie a acestui an, după ce a revenit acasă cu o cursă privată din SUA.

Vezi și: Dezvăluirile fotografului Stas Blagoslovitu, revenit acasă cu o cursă privată din SUA: „Autoritățile mai au de muncit ca să le dau măcar nota 1”

Ultima postare pe Facebook al fotografului moldovean este din data de 1 decembrie.

„Cam așa arata certificatul care ne permite să călătorim”, a scris Stas, publicând și câteva fotografii.

Foto: Facebook, Stas Blagoslovitu
Foto: Facebook, Stas Blagoslovitu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X