„Slugărnicia are și ea un preț”. Trei secretari de stat, decorați de Dodon, pe ultima sută de metri

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 1 ianuarie, 2021, 20:58

Trei secretari de stat de la Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale au fost decorați de Igor Dodon, cu puțin timp înainte de a-i expira mandatul de președinte al țării. Ala Nemerenco, fosta ministră a Sănătății și actuala consilieră a președintei Maia Sandu, a comentat acest gest drept „răsplată pentru demisia cu scop vădit de a bloca în jocurile politice sistemul de sănătate”.

Nemerenco susține că și „slugărnicia are și ea un preț”.

Demisia Secretarilor de Stat in corpore cu scop vădit de a bloca în jocurile lor politice sistemul de sănătate (pe timp de pandemie!) a fost răsplătită din plin pe ultima sută de metri de către Dodon – la 23 decembrie 2020, cu 5 minute înainte de plecarea trenului său din gară, a fost semnat Decretul #351 de conferire a ordinului Gloriei Muncii Secretarului de Stat Alexandru Holostenco și medaliei “Nicolae Testemițanu” – Secretarilor de Stat Constantin Rîmiș și Marina Golovaci. Pentru muncă prodigioasă și contribuție. În gestionarea pandemiei. Slugărnicia are și ea un preț. Cam mic prețul, dar preț”, a comentat Ala Nemerenco.

„Au luptat până în ultima clipă. Au plecat ca niște eroi”. Nemerenco a publicat lista lucrătorilor medicali răpuși de COVID-19

În acest context, fosta șefă de la Sănătate a mai vorbit și despre jertfa lucrătorilor medicali.

Jertfa celor 83 colegi pe care am publicat-o ieri(sunt sigură ca sunt mai mulți) a încăput doar în notele de subsol a comunicatelor seci de presă a Ministerului. Atât. Mă întreb până unde poate cădea demnitatea unora”, a conchis Nemerenco.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X