Precizarea Ministerului Sănătății privind distincțiile oferite de Dodon secretarilor de stat, în semn de „răsplată petru demisie”

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 2 ianuarie, 2021, 16:21

Ala Nemerenco, fosta ministră a Sănătății și actuala consilieră a președintei Maia Sandu, a comentat distincțiile primite de trei secretari de stat din partea lui Igor Dodon, catalogând acest gest drept „răsplată pentru demisia cu scop vădit de a bloca în jocurile politice sistemul de sănătate”. Serviciul de presă al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a precizat că mai multor persoane le-au fost conferite distincții.

Într-o reacție oferită pentru COTIDIANUL, serviciul de presă al Ministerului Sănătății se menționează că „distincții au fost oferite pentru toți membrii Punctului Focal care gestionează pandemia, începând din luna martie”.

Distincții au fost oferite inclusiv reprezentaților Organizației Mondiale a Sănătății, dar și celor de la Agenția Națională pentru Sănătate Publică”, a precizat serviciul de presă al Ministerului Sănătății.

Menționăm că, Ala Nemerenco a scris că „slugărnicia are și ea un preț”, după ce ordinul Gloriei Muncii i-a fost conferit secretarului de stat Alexandru Holostenco, iar medalia „Nicolae Testemițeanu” a fost conferită secretarilor de stat Constantin Rîmiș și Marina Golovaci, „pentru muncă prodigioasă și contribuție în gestionarea pandemiei”.

Vezi și: „Slugărnicia are și ea un preț”. Trei secretari de stat, decorați de Dodon, pe ultima sută de metri

DOC: Ministerul Sănătății
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X