Bărbatul de 36 de ani, rănit în explozia din centrul Capitalei, va trebui să stea în spital cel puțin o lună

Autor: , in Social / 4 ianuarie, 2021, 19:37 Etichete: , , ,

Bărbatul de 36 de ani, rănit în explozia din centrul Capitalei, este spitalizat, în stare de gravitate medie, și va avea nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, informează agenția de presă IPN

Alexandru Bâtcă, medic de gardă la Centrul de Arsuri din cadrul Spitalului Clinic de Traumatologie și Ortopedie din Chișinău, a precizat pentru IPN că pacientul este conștient. Bărbatul va trebuie să se afle în spital cel puțin o lună. Prima intervenție chirurgicală ar putea avea loc chiar astăzi. Ca urmare a exploziei, acesta s-a ales cu arsuri pe mâini, până la cot.

Amintim că în dimineața zilei de luni, 4 ianuarie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați pentru a interveni în urma unei deflagrații, produse într-un bloc de pe strada Mihail Kogălniceanu din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:08.

Citește și: Cauza preliminară a exploziei din centru Capitalei, soldată cu rănirea unei persoane. Imagini de la locul deflagrației

În urma deflagrației, un bărbat în vârstă de 36 de ani s-a ales cu arsuri pe față și mâini. Potrivit primelor investigații, deflagrația a avut loc după ce bărbatul ar fi conectat aragazul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X