Cauza preliminară a exploziei din centru Capitalei, soldată cu rănirea unei persoane. Imagini de la locul deflagrației

Autor: , in Actualitate / Social / 4 ianuarie, 2021, 14:45 Etichete: , , ,

Un bărbat de 36 de ani din Chișinău a ajuns la spital cu traume și arsuri, după ce în locuința sa, amplasată pe strada Mihail Kogălniceanu din centrul Capitalei, s-a produs o explozie. Informația a fost confirmată pentru Cotidianul de către ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati. 

„Poliția a fost sesizată în jurul orei 11:12 minute, precum că într-o locuință amplasată pe str. Mihail Kogălniceanu s-a produs o explozie. La fața locului imediat s-au deplasat serviciile specializate, grupul operativ al IP Centru, angajații IGSU. S-a stabilit că un bărbat de de 36 de ani a avut de pătimit în urma deflagrației. Victima s-a ales cu arsuri, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Natalia Stati.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU),explozia s-a produs într-un apartament de la etajul doi a unui bloc de locuit.

În urma deflagrației un bărbat în vârstă de 36 de ani a primit arsuri pe față, mâini și circa 23% a suprafeței corpului, fiind preluat la spital de un echipaj medical.

Salvatorii au efectuat lucrări de demontare pentru a verifica dacă nu mai sunt persoane sinistrate. În urma exploziei nu au fost raportate alte victime.

Deflagrația a deteriorat apartamentul, dar și alte două locuințe. Potrivit primelor investigații, deflagrația a avut loc după ce bărbatul în vârstă de 36 de ani ar fi conectat aragazul. Circumstanțele cazului și prejudiciile urmează a fi stabilite.

IGSU
IGSU
IGSU
IGSU
IGSU
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X