Primarul Capitalei, nemulțumit de calitatea străzilor: „Chiar și pe Ștefan cel Mare pot să îți sară dinții”

Autor: , in Actualitate / Auto / Social / 4 ianuarie, 2021, 13:06 Etichete: , , ,

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, s-a arătat nemulțumit de starea drumurilor. Oficialul a cerut Direcției Transport să intervină cu mai multe echipe pentru a duce la bun sfârșit reparațiile curente și plombarea găurilor cu asfalt. 

„Este inadmisibil ca străzile capitalei să fie ca după război, găuri la fiecare pas, iar de aici la sigur nu au de câștigat pietonii sau șoferii, dar afacerile cu service auto. Chiar și pe Ștefan cel Mare pot să îți sară dinții, atunci când nimerești într-o groapă sau în gurile de canalizare care nu sunt la nivel”, s-a arătat indignat edilul.

Acesta a solicitat Direcției Transport să vină cât mai curând cu un raport și un plan de intervenție și a cerut să intervină cu mai multe echipe. 

Șeful interimar al Exdrupo, Sergiu Tomița, a spus că se lucrează la întreținerea străzilor: „Nu se intervine doar atunci când sunt ploi și carosabilul este plin cu apă. În rest, putem lucra și la temperaturi negative”. 

În același timp, edilul capitalei a vorbit despre un program de renovare a curților blocurilor de locuit care va fi implementat în anul 2021. Potrivit lui Ion Ceban, programul va putea fi implementat cu ajutorul a 100 de milioane de lei, bani care vor veni din taxa pentru salubritate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X