Băuți, fără acte de identitate și în goană în zona de frontieră: Trei bărbați din Briceni, reținuți

Autor: , in Actualitate / Social / 5 ianuarie, 2021, 10:22

Trei locuitori ai raionului Briceni sunt cercetați pentru aflarea în zona de frontieră fără să informeze prealabil angajații Sectorului din proximitate. Mai mult, în momentul reținerii aceștia se aflau în stare de ebrietate la volanul motocicletelor.

Incidentul a fost consemnat de către polițiștii de frontieră ai Direcției regionale Nord în dimineața zilei de ieri, 3 ianuarie curent.

În jurul orei 05:00, pe direcția Pererîta – Miorcani, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani a observat prin intermediul complexului mobil de observare trei persoane care se deplasau cu motocicletele în zona de frontieră.

În scopul prevenirii infracționalității transfrontaliere, au fost întreprinse măsuri pentru a reține persoanele date. Astfel, la scurt timp, la o distanţă de aproximativ o mie de metri de la linia frontierei de stat, au fost reținute trei persoane, care nu și-au putut justifica scopul aflării în zona cu acces limitat și nici nu dețineau permise de conducere. Mai mult, aceștia prezentau semne de stare de ebrietate.

În repercursiunea celor consemnate, polițiștii de frontieră au întocmit procese verbale conform art. 332, al (1) Cod Contravențional al Republicii Moldova privind încălcarea regimului zonei de frontieră și inclusiv art 264/1, al (4) Cod Penal pentru conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X