(METEO) Va ploua pe întreg teritoriul țării: Ce valori termice ne așteaptă și când va ninge

Autor: , in Actualitate / Social / 5 ianuarie, 2021, 10:03

Sinopticii ne prognozează temperaturi blânde pentru această perioadă a anului. Potrivit tabloului meteorologic, vom avea parte de cer preponderent noros, cu maxime cuprinse între +1 și +8 grade Celsius, iar întreg teritoriul Republicii Moldova vor cădea precipitații, în unele regiuni sub formă de lapoviță.

Astfel, la Briceni și Edineț meteorologii prognozează ploi, cu maxime de +3 grade ziua și un grad noaptea.

La Bălți și la Soroca se așteaptă, de asemenea, să cadă precipitații, cu temperaturi de 4 grade Celsius pe parcursul zilei, și +2 grade noaptea.

La Ungheni și la Orhei maxima zilei vor fi de 5 grade ziua, iar noaptea se așteaptă 3 grade Celsius.

În Chișinău maxime de 5 grade pe parcursul zilei și 3 grade noaptea.

La Ștefan Vodă și la Leova se așteaptă cer noros și valori termice de +6 grade Celsius pe parcursul zilei și 4 grade noaptea.

La Comrat și Cahul va fi puțin mai cald. Astfel, se așteaptă temperaturi de +7 grade Celsius ziua și +6 grade noaptea. De asemenea, în regiune vor cădea precipitații slabe.

Totodată, astăzi, până la ora 12:00, rămâne în vigoare codul galben de ceață, unde pe arii extinse se va menține ceaţă cu vizibilitatea de 200 m și mai puțin.

Potrivit tabloului meteorologic, valorile termice nocturne vor fi negative și la sfârșitul săptămânii ar putea să ningă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X