(VIDEO) „Eu le spun teroriști”. Făptașul ce a vandalizat expoziția fotografică din parcul Catedralei, dedicată medicilor din prima linie, reținut

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Justiție / 5 ianuarie, 2021, 14:22

Individul care a vandalizat expoziția fotografică din parcul Catedralei, dedicată medicilor din prima linie, a fost identificat de oamenii legii. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat, în vârstă de 30 de ani, locuitor al Capitalei.

Polițiștii au stabilit că individul la finele lunii noiembrie și pe parcursul lunii decembrie, din intenții huliganice, a stropit cu lichid uleios de culoare închisă panoul publicitar cât și clădirea amplasată pe str. Petru Maior, după care s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Bărbatul a fost escortat la inspectorat, iar în cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina, totodată a mai comunicat că el a stropit panourile de pe str. Pușkin, unde sunt amplasate fotografiile medicilor din prima linie și luptă cu COVID-19.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru huliganism, care conform legislației se pedepseşte cu amendă în mărime de la 27 500 la 52 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Citește și: Expoziția fotografică din parcul Catedralei, dedicată medicilor din prima linie, a fost vandalizată

Amintim că fotograful Alex Iordache a realiza expoziția „Prinși în ungher”, eroii căreia sunt doctori, asistente medicale și infirmiere de la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, din blocul dedicat COVID 19.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X