„Speranță și grijă față de semeni” – Mesajul Maiei Sandu pentru cei care sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi

Autor: , in Actualitate / Cultură/Media / Politic / 7 ianuarie, 2021, 12:11 Etichete: , ,

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj pentru creștinii ortodocși care sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi. Într-o adresare video, șefa statului a subliniat importanța repsonsabilității sociale în contextul pandemic actual și le-a dorit cetățenilor sărbători fericite. 

„Dragi prieteni, mulți dintre noi sărbătoresc în această zi Crăciunul, nașterea Domnului, o sărbătoare a comunității, o sărbătoare a familiei. Speranțele noastre toate sunt ca în noul an să depășim problemele, să ieșim din criză mai motivați, mai puternici, mai curați și să ne realizăm visele, așa cum ne dorim. Să întâlnim provocările cu curaj, oportunitățile cu hărnicie, iar darurile Domnului cu evlavie și recunoștință”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, președinta Republicii Moldova a îndemnat cetățenii să respecte regulile de protecție și de prevenire a răspândirii noului coronavirus: „Chemarea sărbătorii Nașterea Domnului este în inima fiecărui creștin, dar asupra noastră stă și o mare responsabilitate – grija față de semeni. Vă rog să vă protejați familia, prietenii, mai ales pe cei în vârstă. Să-i îmbrățișați de la distanță, cu puterea gândului. Purtați măști, evitați spațiile închise, evitați locurile aglomerate și încăperile închise cu mulți oameni, aerisiți bine casele, iar la cele mai mici semne de răceală, izolați-vă de cei din jur”, a declarat Maia Sandu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X