18 situații de risc, în ultimele 24 de ore: Un tânăr, rămas încarcerat între fiarele mașinii – printre cazurile unde au intervenit salvatorii

Autor: , in Actualitate / Social / 9 ianuarie, 2021, 12:25

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații de risc. Un caz în care a fost necesar ajutorul salvatorilor a avut loc pe traseul R – 37 din raionul Cantemir între localitățile Ceadâr Lunga – Taraclia, unde în urma unui accident un tânăr a rămas încarcerat în fiarele autovehiculului.

Potrivit IGSU, în dimineața zilei de 9 ianuarie în urma unui accident de circulație un bărbat în vârstă de 22 de ani a rămas încarcerat în fiarele autovehiculului. Conform primelor informații la ora 03:00 un autovehicul de model „Seat” a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac.

În consecință conducătorul auto a rămas blocat în vehicul. La fața locului pentru lucrări de descarcerare a intervenit un echipaj de gardă a Unității salvatori și pompieri Cantemir care a descarcerat bărbatul.

Acesta cu multiple traumatisme a fost transportat la spitalul raional pentru îngrijiri medicale. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Un alt caz unde a fost necesară intervenția salvatorilor a avut loc în municipiul Soroca. Pompierii au fost alertați la ora 03:12 în dimineața zilei de 9 ianuarie după ce o femeie în vârstă de 64 de ani a căzut de la etajul cinci pe copertina unui bloc la etajul unu.

Cazul a avut loc pe strada Luceafărul din oraș. Potrivit primelor investigații, femeia a hotărât să treacă de la un balcon la altul și nu a reușit să-și mențină echilibrul.

După intervenția salvatorilor de recuperare a persoanei, aceasta a fost transportată la spitalul raional cu politraumatism. Cazul este cercetat de organele de drept.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență amintește că în situații de risc oamenii pot solicita ajutor apelând Serviciul 112.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X