Pompierii, puși pe jar: O persoană a alertat precum că se observă fum în direcția Spitalului Clinic Republican: 14 autospeciale, la fața locului

Autor: , in Actualitate / Social / 9 ianuarie, 2021, 20:26

Pompierii au fost puși pe jar în seara zilei de astăzi de o persoană care a sunat la 112 și a comunicat că se observă fum în direcția Spitalului Clinic Republican din Capitală. În urma apelului, 14 autospeciale au fost dislocate la fața locului, însă, în urma verificărilor, nu a fost depistată nici o sursă de aprindere.

Potrivit IGSU, în seara zilei de 9 ianuarie 2021 efectivul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a fost ridicat pe alarmă după ce Serviciul 112 a recepționat informația de la o persoană precum că se observă fum în direcția Spitalului Clinic Republican.

Apelul a fost înregistrat la ora 18:02. Conform numărului sporit de intervenție, imediat la fața locului au fost îndreptate 14 echipaje de pompieri.

Ajunși la fața locului, salvatorii au efectuat recunoașterea minuțioasă a fiecărui etaj din cadrul Spitalului Republican. În urma verificărilor efectuate de echipajele de intervenție nu a fost depistată nici o sursă de aprindere.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

În acest context IGSU îndeamnă cetățenii să fie responsabili și să nu alerteze Serviciile de urgență fără necesitate.

În situații de risc oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul 112.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X