Un bărbat de 62 de ani, strivit de un camion la Dumbrava în timp ce traversa strada neregulamentar

Autor: , in Actualitate / Auto / Social / 10 ianuarie, 2021, 11:02 Etichete: ,

Un bărbat în vârstă de 62 ani, a decedat în urma unui accident rutier produs pe traseul M1 Chișinău – Leușeni în preajma localității Dumbrava. Potrivit poliției, acesta a fost tamponat de un camion, în timp ce traversa strada neregulamentar.

„Dispeceratul Direcției de Poliţie a municipiului Chișinău a fost sesizat în seara zilei de 9 ianuarie, în jurul orei 18:45, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier produs la ieșirea din comuna Dumbrava și anume tamponare de pieton”, se arată în nota informativă a DP Chișinău. 

Ajungând la fața locului, angajații Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul DP Chișinău, au stabilit faptul că un autocamion, condus de un șofer de 46 de ani, a tamponat un bărbat în vârstă de 62 de ani care traversa strada în afara trecerii de pietoni.

În urma impactului, pietonul a decedat pe loc.

Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțelor.

În acest context Poliția Capitalei, recomandă pietonilor să travereze partea carosabilului doar la trecerile pentru pietoni și doar la culoarea verde al semaforului.

Totodată, le recomandă să se asigure că sunt vizibili pentru șoferi înainte de a traversa strada și să ofere conducătorilor auto timp suficient pentru a opri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X