Poliția Republicii Moldova

Bărbatul de 29 de ani, decedat în această dimineață în urma accidentului de pe traseul Chișinău-Cimișlia, era angajat al  Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, sediul central. Acesta a lăsat în urmă soția și trei copii minori, orfani de tată, se arată într-un mesaj de condoleanțe al Poliției de Frontieră (PF). 

Potrivit reprezentanților PF, tânărul a dedicat activității de frontieră peste nouă ani din viață, fiind angajat în PF din anul 2011.

În acest sens, pe pagina Poliției de Frontieră a fost plasat un mesaj de condoleanțe: „Angajații Poliției de Frontieră deplâng plecarea prematură a colegului lor, Serghei Bostan, fiind exprimate sincerele condoleanţe apropiaţilor în legătură cu încetarea lui din viaţă.
Inspector Bostan Serghei, în vârstă de 29 de ani, activa în Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, sediul central. A dedicat activității de frontieră peste nouă ani din viață, fiind angajat în Poliția de Frontieră din anul 2011. Pe parcursul său profesional a avut multe menționări și mesaje de apreciere”.

Potrivit PF, acesta era căsătorit și avea trei copii minori.

„În aceste momente de grea cumpănă, conducerea Poliției de Frontieră transmite sincere condoleanţe rudelor şi prietenilor, fie ca bunul Dumnezeu să aducă alinare familiei îndoliate.
Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se mai arată în mesajul PF.

Amintim că decesul polițistului de frontieră a parvenit în rezultatul accidentului care s-a produs în dimineața de luni, 11 ianuarie anul curent, acesta fiind pasagerul unei mași de taxi, alături de încă două persoane.

Mașina în care se deplasa s-a ciocnit violent cu o dubiță de marca Volkswagen, iar ambele mașini au fost proiectate într-un șanț în apropiere de satul Bozieni, raionul Hîncești. La volanul dubiței se afla un angajat al Inspectoratului General de Carabinieri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here