O instanță din Peru i-a găsit vinovați pe Bill Gates, George Soros și familia Rockefeller de „crearea” pandemiei de COVID-19

Autor: , in Externe / 12 ianuarie, 2021, 15:51 Etichete: , , ,

Trei magistrați de la Curtea de Apel din provincia Chincha y Pisco din Peru sunt anchetați după ce în luna decembrie 2020 au emis o decizie controversată, potrivit căreia pandemia de COVID-19 ar fi fost „creată” artificial de către „autorii noii ordini mondiale” și „elitele criminale care domină lumea”. Judecătorii i-au găsit vinovați în acest sens pe fondatorul Microsoft Bill Gates, pe finanțatorul american George Soros și pe membrii familiei Rockefeller, relatează publicațiile locale Pasión por el Derecho și Perú 21, care au afișat și decizia judecătorească emisă de magistrați. 

Judecătorii Tito Gallegos, Luis Legia și Tony Changaray care au emis hotărârea, au indicat în decizie că „autorii noii ordini mondiale” și „elitele criminale care domină lumea” au provocat intenționat pandemia de COVID-9, cu „proiecții până în 2030”.

„Niciun guvern mondial, nicio persoană fizică sau juridică, nici o apărare a inculpatului nu poate confirma că această pandemie are proprietatea „predictibilității”, cu excepția creatorilor „noii ordini mondiale”, precum Bill Gates, Soros, Rockefeller și alții”, se arată în decizia emisă la 21 decembrie 2020.

OCMA, agenția guvernamentală responsabilă de supravegherea sistemului judiciar din Peru, a lansat o anchetă împotriva judecătorilor care au emis hotărârea, spun sursele citate.

Odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus, s-au răspândit multe teorii ale conspirației despre originea artificială a infecției. De atunci, personalități precum Bill Gates, CIA, și autoritățile chineze au fost acuzați că l-au creat.

Totodată, OMS combate aceste zvonuri și susține că virusul a fost transmis oamenilor de la lilieci și nu a fost creat sau modificat într-un laborator.

O altă teorie a conspirației, răspândită în timpul pandemiei de coronavirus de tip nou și care a câștigat multă popularitate, este despre faptul că Bill Gates ar vrea să microcipeze oamenii sub pretextul vaccinării împotriva COVID-19 pentru a controla populația lumii.

Miliardarul american, vizat, a declarat anterior că îi este foarte greu să combată aceste zvonuri, întrucât sunt „atât de penibile și ciudate”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X