Contul de Instagram al lui Renato Usatîi a fost spart. Ce mesaj au postat hackerii (FOTO)

Autor: , in Actualitate / IT/Ştiinţă / Politic / 13 ianuarie, 2021, 11:13 Etichete: ,

Contul de Instagram al lui Renato Usatîi, liderul „Partidului Nostru”, a fost spart noaptea trecută și a fost transformat din public în privat. Anunțul a fost făcut chiar de proprietarul profilului, la scurt timp după miezul nopții.

„Mi-au spart Instagramul. Nu reacționați”, acesta a fost mesajul primarului de Bălți, postat între ora 24:00 – 01:00 noaptea.

Renato Usatîi/Facebook

Profilul de Instagram al politicianului, cu 98,3 mii de urmăritori, a fost marcat de compania Facebook, proprietarul rețelei de socializare, cu un badge ce confirmă autenticitatea unui cont deținut de o persoană publică.

La scurt timp după ce a fost spart numele a rămas același, însă a fost schimbată imaginea de profil și mesajul în limba turcă – „Siz sonuncusunuz, biz ilah olduk birincilere”, frază, ce în limba română se traduce – „Tu ești ultimul, am devenit zeu pentru primii”. 

Ulterior, persoana care a spart contul lui Renato Usatîi a schimbat rapid setările de confidențialitate, transformând profilul, care anterior era deschis pentru toți utilizatorii rețelei de socializare, într-unul privat.

Instagram

Ceea ce a dat de bănuit urmăritorilor din prima a fost un „stories” postat pe profilul politicianului, cu un mesaj prin care acesta i-ar timite pe toți… „mai departe”.

Instagram
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *