Șoferul care a decedat în teribilul accident de la Fălești era șeful Direcției Teritoriale SIS

Autor: , in Actualitate / Auto / Social / 13 ianuarie, 2021, 16:53 Etichete: ,

Bărbatul a decedat marți, 12 ianuarie, în urma accidentului care s-a produs în apropiere de satul Răuțel din raionul Fălești, a fost șeful Direcției teritoriale a Serviciului de Informații și Securitate. Reprezentanții instituției au confirmat informația și au publicat un mesaj de condoleanțe în legătură cu decesul funcționarului. 

„Cu profund regret și durere, anunțăm despre trecerea prematură în neființă a colegului nostru, Ghenadie Josan, șef Direcție teritorială SIS. Îl vom ține minte pe Ghenadie ca un bun profesionist, conducător talentat și adevărat patriot al Republicii Moldova. Din numele conducerii Serviciului de Informații și Securitate și a întregului colectiv exprimăm sincere condoleanțe și compasiune rudelor îndurerate și celor apropiați”, se arată în mesajul publicat pe site-ul SIS. 

Amintim că ofițerul de informații și securitate, în vârstă de 35 de ani, a decedat pe 12 ianuarie anul curent, în urma accidentului produs în apropierea satului Răuțel, raionul Fălești. El se deplasa cu un automobil marca Toyota, când a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu și s-a izbit de un copac. În urma traumelor, acesta a decedat la fața locului. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X