O femeie de 36 de ani a fost lovită mortal de o mașină. Șoferul, un ofițer de patrulare, a fugit de la locul accidentului

Autor: , in Actualitate / Auto / Social / 14 ianuarie, 2021, 10:30 Etichete: , , ,

O femeie de 36 de ani a fost accidentată mortal de un automobil în seara zilei de miercuri, 13 ianuarie, în timp ce traversa regulamentar o stradă din Chișinău. Șoferul care s-ar face vinovat de producerea accidentului este angajat al Inspectoratului Național de Patrulare, a fugit de la locul accidentului și a fost găsit la scurt timp pe o stradă din apropiere. 

Potrivit Poliției, oamenii legii au fost anunțați despre producerea accidentului la ora 21:30.

În urma impactului care s-a produs pe strada Socoleni, de pe mașină a căzut o plăcuță cu numerele de înmatriculare, în baza căreia angajații Poliției care au sosit pentru a documenta accidentul au stabilit identitatea proprietarului automobilului.

La scurt timp, mașina a fost depistată pe strada Podgorenilor, conducătorul auto fiind în mijlocul de transport împreună cu soția sa. La volanul automobilului personal se afla un angajat al INSP, în vârstă de 25 de ani, în afara orelor de serviciu.

Polițistul de patrulare, care se face vinovat de producerea accidentului, a fost testat alcoolscopic și reținut pentru 72 de ore.

În acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

INSP
INSP
INSP
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X