O nouă pierdere în sistemul medical: Asistentă medicală de la Hîncești, răpusă de COVID-19

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 14 ianuarie, 2021, 16:51 Etichete: , ,

Sistemul de Sănătate a mai pierdut un angajat din cauza noului coronavirus. Este vorba despre o asistentă medicală care activa în cadrul Spitalului Raional Hîncești, care a decedat în urma complicațiilor infecției cu COVID-19, anunță colegii acesteia, într-un mesaj de condoleanțe publicat pe pagina instituției.

Asistenta medicală, pe nume Vera Romașcu, avea 57 de ani și era angajată în secția de Pediatrie a spitalului din Hîncești.

„Cu profundă îndurerare anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Vera Romașcu, asistentă medicală în pediatrie. După săptămâni de luptă cu nemilosul virus, a ales să ne vegheze din eternitate. O persoană sufletistă, profesionistă și devotată lucrului, cu atitudine prietenoasă față de colegi și corectă față de pacienți. In aceste momente de mare durere, exprimăm condoleanțe familiei, rudelor și celor apropiați. Domnul să o odihnească în pace”, se arată în mesajul instituției medicale.

Decesul asistentei medicale nu a fost deocamdată confirmat de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Totodată, menționăm că potrivit datelor MSMPS actualizate la 13 ianuarie, 68 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19 de la începutul pandemiei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X