Serghei Țurcan/facebook

Șeful Inspectoratului de Poliție Briceni, Serghei Țurcan, a anunțat că pleacă din organele polițienești. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, acesta spune că decizia de a-și încheia activitatea este valabilă din data de 13 ianuarie. 

„Sunt încrezător că las în urma mea un colectiv puternic și curajos! Am deplină încredere în polițiștii IP Briceni, că își vor continua cu cea mai mare responsabilitate, activitatea în beneficiul comunității. Dragi colegi! De mulți ani productivi și zile minunate am mers împreună de-a lungul drumului principal al cauzei noastre comune! Au fost de toate: lipsuri și omisiuni, victorii și înfrângeri, resentimente și bucurie.

Dragi colegi, este timpul să plec. Sunt fericit și trist. Aici îmi las o bucată din suflet. Vă mulțumesc pentru tot. Vă doresc să rămâneți aceeași echipă prietenoasă, o echipă strânsă și prieteni buni… Îmi voi aminti întotdeauna cu căldură munca noastră comună. Vă urez mult succes în continuare și vă îndemn să fiți solidari, sârguincioși și responsabili pentru cetățeni, care așteaptă de la Poliție, liniște și securitate publică, ca oamenii să poată merge liniștit la serviciu, la scoală, sau la grădiniță!”, se arată în mesajul lui Țurcan.

Serghei Țurcan a fost numit în fruntea Inspectoratului de Poliție Briceni acum un an, însă în organele Poliției are activați peste 25 de ani.

Serghei Țurcan/facebook
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here