Un autocar cu 20 de pasageri din R. Moldova, implicat într-un accident în România: 6 persoane, spitalizate

Autor: , in Actualitate / Social / 14 ianuarie, 2021, 17:50

Un autocar ,ce avea la bord 20 de persoane din Republica Moldova și care tranzita România în drum spre Italia, a fost implicat într-un accident rutier, la Galaţi. În urma impactului, șase femei au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit news.ro, accidentul a avut loc, miercuri, 14 ianuarie, pe drumul judeţean 242 E, în localitatea gălăţeană Roşcani.

Autocarul cu numere de înmatriculare moldovenești intrase în România prin Vama Oancea şi transporta 20 de persoane care mergeau la muncă în Italia.

La Roşcani, în judeţul Galaţi, şoferul a pierdut controlul autocarului care tracta şi o remorcă plină cu bagajele călătorilor.

„La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 50 de ani, a condus un ansamblu de vehicule, format din autocar şi remorcă, pe drumul mai sus menţionat, şi, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei, intrând într-un cap de pod aflat pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma impactului, 6 pasageri aflaţi în autocar, cu vârste cuprinse între 21 şi 60 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând că nu a consumat alcool”, precizează IPJ Galaţi.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X