Nenorocire la Cahul: Un mort și doi răniți, printre care un copil de 8 ani, în urma unui accident. Șoferul a fugit de la fața locului

Autor: , in Auto / Social / 15 ianuarie, 2021, 11:31 Etichete: ,

O femeie de 35 de ani a murit noaptea trecută la Cahul, iar fetița sa de 8 ani și partenerul de 33 de ani au fost transportați la spital cu traumatisme, după ce mașina în care se deplasau a derapat și s-a rostogolit pe traseul R-32, în apropierea satului Lebedenco. Potrivit Poliției, șoferul automobilului a părăsit locul accidentului, iar după ce a fost găsit, acesta s-a dovedit a fi în stare avansată de ebrietate.

Cel care a anunțat sunat la 112 pentru a solicita ajutor medical și intervenția poliției în urma accidentului a fost un locuitor al satului Lebedenco, apelul fiind înregistrat la ora 22:20. Acesta a comunicat operatorului că a văzut automobilul tamponat într-un obstacol, a declarat pentru Cotidianul ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Cahul, Cristina Ciobanu. 

Poliția a stabilit că impactul s-a produs aproximativ la ora 22:10. În automobilul Volkswagen Passat implicat în accident, condus de un tânăr de 28 de ani locuitor al satului Lebedenco, se deplasau încă trei pasageri – o femeie de 35 de ani, partenerul său de 33 de ani și fetița acesteia de 8 ani. 

În apropierea satului Lebedenco, șoferul nu a pierdut controlul automobilului, a derapat de pe traseu și s-a rostogolit pe șosea.

În rezultatul impactului, pasagera de 35 de ani a decedat pe loc din cauza traumelor. Bărbatul și minora au fost scoși din mașină, după care li s-a acordat ajutor medical. Ulterior, cei doi au fost internați pentru îngrijiri la spitalul raional Cahul. Medicii spun că viața lor este în afara oricărui pericol.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului cu automobilul avariat, însă a fost localizat și reținut în scurt timp. Fiind testat cu alcooltestul „Drager”, s-a dovedit că șoferul de 28 de ani era în stare avansată de ebrietate, concentrația de alcool în aerul expirat fiind de 0,76 mg/L.

Persoana bănuită a fost reținută pe 72 ore conform prevederilor art. 166 CPP, în cadrul cauzei penale intentate conform prevederilor art. 264 alin. 4 Cod Penal precum şi a fost pornită cauză penală pe faptul părăsirii accidentului art. 266.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X