(VIDEO) Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19. A explicat de ce abia acum

Autor: , in Actualitate / Externe / 15 ianuarie, 2021, 11:49

Președintele român Klaus Iohannis s-a vaccinat public, vineri, 15 ianuarie, la ora 10.00, la Spitalul Militar din București. Astfel, oficialul marchează începerea celei de-a doua etape a campaniei de imunizare împotriva COVID-19 din România.

Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea”, a declarat Klaus Iohannis, după ce s-a imunizat împotriva COVID.

Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a adăugat Iohannis.

Întrebat de jurnaliști de ce nu s-a vaccinat până acum, președintele a răspuns: „Nu am dorit nici eu, nici premierul să ne băgăm în față. Ar fi fost mesajul greșit”.

„Nu cred că prin faptul că nu m-am vaccinat până acum, s-a produs vreo neîncredere în rândul oamenilor. Dimpotrivă, decizia a fost ca în prima etapă să se vaccineze tot personalul medical”, a explicat președintele român.

Iohannis s-a declarat mulțumit de modul în care s-a desfășurat până acum campania de vaccinare.

„Campania de vaccinare până acum este un succes, chiar dacă unii vor să inducă altceva. La nivel european gradul de vaccinare de la noi ne poziționează pe locul 8, ceea ce nu e rău deloc”, a declarat Klaus Iohannis.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X