Premierul României s-a vaccinat împotriva COVID-19. Mesajul de pe tricou (VIDEO)

Autor: , in COVID-19 / Externe / 16 ianuarie, 2021, 14:32

Premierul român Florin Cîțu s-a vaccinat anti-Covid sâmbătă, 16 ianuarie, la ora 12:00, la Spitalul Militar Carol Davila. Oficialul s-a vaccinat, iar evenimentul a fost public.

„Foarte ușoară această vaccinare, nu am simți nimic. I-am zis doamnei asistente. De aceea m-am ridicat la final. Mă bucur că m-am vaccinat. Văd că mulți români vor să se vaccineze. Rămânem la obiectivul nostru, 10.400.000 de români vaccinați până în septembrie”, a spus premierul României.

El a declarat că în România se va putea ajunge la o capacitate de 100.000 de persoane pe zi.

„Dacă apar și alte vaccinuri și vor fi aprobate, le vom cumpăra și pe acestea, ca să vaccinăm cât mai mulți dintre români până în septembrie”, a afirmat Cîțu, citat de Digi24.


În urmă cu o zi s-a vaccinat și președintele Klaus Iohannis, care a dat, astfel, startul celei de-a două etape a imunizării anti-COVID.

„E o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, e eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu procedurile de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a spus președintele român, vineri, după vaccinare.

Vezi și: (VIDEO) Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19. A explicat de ce abia acum

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X