(VIDEO) Doi polițiști de frontieră urmăresc cum un tânăr este bătut, fără a interveni. A fost inițiată o anchetă

Autor: , in Actualitate / Social / 16 ianuarie, 2021, 10:27

Un bărbat a fost amenințat cu cuțitul și bătut de către un contrabandist chiar sub ochii a doi polițiști de frontieră, care priveau impasibili în timp ce-și cumpărau bere, scrie deschide.md. Incidentul a avut loc în seara de 13 ianuarie, în jurul orei 19:50, într-o stație PECO din localitatea Criva, raionul Briceni.

Din imaginile video se vede cum un bărbat trece de tejghea și îl amenință cu un cuțit pe vânzătorul de la stația PECO. La scurt timp, apare un al doilea bărbat care încearcă să-l calmeze pe bărbatul furios. După doar câteva secunde acesta renunță și se deplasează în sala magazinului unde pot fi observați și doi polițiști de frontieră. Cei din urmă se apropie cu mai multe cumpărături printre care un pet de bere pe care le pun pe tejghea, în tot acest timp privesc cu indiferență agresiunile ce au loc la câțiva metri de ei.

Reporterii deschide.md au reușit să afle că victima este un angajat al stației PECO, iar atacatorul este Vitalie David, despre care oamenii din localitate susțin că ar fi un contrabandist cunoscut în regiune.

Victima a declarat pentru deschide.md că pe 13 ianuarie în jurul orei 10:30 s-a stins lumina la stație și nu era funcțională casa de marcat așa că nu a putut să-i vândă țigări agresorului.

Reacția Poliției de Frontieră

„Referitor la incidentul petrecut la o stație PECO din raionul Briceni, în care implicarea polițiștilor de frontieră prezenți a fost una imperioasă, dar care din păcate nu a avut loc. Poliția de Frontieră regretă lipsa de reacție din partea angajaților, condamnă orice inacțiune de acest gen și indiferența manifestată față de acțiunile huliganice”, menționează conducerea Poliției de Frontieră.

În acest sens, a fost inițiată o anchetă de serviciu, care va stabili toate circumstanțele incidentului dat.

„Ne asumăm responsabilitatea de a investiga obiectiv conjuctura pentru a nu se mai întâmpla astfel situații”, se menționează în reacția Poliției de Frontieră.

Urmează limbaj licențios:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X