Decese provocate de COVID-19. Într-o zi, patru bărbați și o femeie au decedat în țara noastră

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / 17 ianuarie, 2021, 18:28

COVID-19 a făcut încă cinci victime în țara noastră. Patru bărbați și o femeie, cu vârstele cuprinse între 67 și 78 de ani, au murit în ultimele 24 de ore după ce au fost testați pozitiv la noul coronavirus, informează reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Detaliile despre victime, le găsiți mai jos:

Deces 3246: Bărbat de 72 ani, din r. Soroca, internat la SR Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică.

Deces 3247: Bărbat de 67 ani, din r. Fălești, internat la SR Fălești. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică.

Deces 3248: Femeie de 77 ani, din mun. Bălți, internată la IMSP Spitalul de Psihiatrie Bălţi. Comorbidități: angină pectorală de efort, pancreatită cronică, bronșită cronică.

Deces 3249: Bărbat de 72 ani, din r. Ungheni, internat la IMU. Comorbidități: angină pectorală de efort, cardiopatie mixtă, hipertensiunea arterială, pancreatită cronică.

Deces 3250: Bărbat de 78 ani, din r. Cimișlia, internat la IMU. Comorbidități: angină pectorală de efort, cardiopatie mixtă, hipertensiunea arterială.

Bilanțul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la numărul de 3250 în Republica Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X