Edilul Capitalei, Ion Ceban, își justifică vacanța în Egipt: „Nu văd ce crimă odioasă am săvârșit”

Autor: , in Actualitate / Social / 17 ianuarie, 2021, 14:45

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că a avut un concediu de cinci zile în urma apariției în presă a fotografiilor din timpul vacanței sale petrecute în Egipt, țara de pe continentul african. Edilul, însă s-a arătat indignat de faptul că jurnaliștii au mediatizat subiectul în condițiile în care, afirmă el, nu este singurul moldovean care s-a odihnit în această perioadă acolo.

„Am avut concediu oficial de 5 zile. Am plecat cu familia la odihnă și nu văd ce crimă odioasă am săvârșit precum spun unii. În părerea unora ar însemna ca timp de 4 ani când mă aflu în funcția de primar nu ar trebui să mă odihnesc cu familia nicăieri. Mi-au calculat timpul, zborul, banii care i-am dat, iar pozele cu copiii mei au fost arătate la toate canalele tv posibile.  Ei și ce s-a obținut. Asta pentru a mă denigra? Păi în această călătorie m-am întâlnit cu zeci de moldoveni? Eu niciodată nu am ascuns activitatea mea, dar familia este sfânt, ca și pentru mulți dintre Dvs”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Totuși, Ion Ceban a făcut publice fotografiile din timpul vacanței sale abia după ce presa a publicat câteva imagini.

S-a întâmplat la mijlocul acestei săptămâni, iar din poze se vede că edilul împreună cu soția și cei doi copii ai lor au admirat piramidele egiptene și s-au plimbat cu cămilele.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X