„Se duc la Bruxelles să mănânce scoici și midii”. Igor Dodon, despre vizitele Maiei Sandu peste hotare (STOP CADRU)

Autor: , in Actualitate / Politic / 18 ianuarie, 2021, 15:31

Fostul președinte al țării,Igor Dodon, o critică pe succesoarea sa, Maia Sandu. Mai în glumă, mai în serios, acesta susține că „se duce la Bruxelles să mănânce scoici și midii”.

În timp Maia Sandu se află într-o vizită de lucru la Bruxelles unde urmează să aibă întrevederi cu mai mulţi oficiali europeni de rang înalt, Igor Dodon o acuză că ar încălca și Constituţia.

Ce face președintele țării? Se dă cu spatele la gardul care nu l-a scos de la Președinție? Apucați-vă de lucru. Oamenii v-au votat. Vă lăudați că aveți numărul record de voturi. Apucați-vă de lucru. Ce umblați cu fofârlica, ba la Zelenski, ba la Iohannis? Vă duceți și mâncați scoici și midii prin Bruxelles. Oamenii așteaptă rezultate”, a spus Dodon.

Vezi și: (VIDEO) PSRM, ultimatum pentru Maia Sandu ca până la 1 februarie să desemneze un prim-ministru. Dodon: Să nu spuneți că nu v-am preîntâmpinat

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează în zilele de 18 – 19 ianuarie 2021 o vizită oficială la Bruxelles. În cadrul acesteia, șefa statului va avea întrevederi cu oficiali de rang înalt din cadrul instituțiilor Uniunii Europene. Aceasta este cea de-a doua vizită în străinătate a Maiei Sandu de la învestirea în funcție.

Amintim că, după ce a fost învestită în funcția de președinte, Maia Sandu a avut prima vizită oficială peste hotare, în Ucraina.

După ce a fost învestită în funcția de președinte, Maia Sandu a avut prima vizită oficială peste hotare, în Ucraina.

Delegația prezidențială, în frunte cu Maia Sandu, au efectuat în perioada 11-12 ianuarie, o vizită oficială în Ucraina. În total, au fost cheltuiți 28.900 de lei, potrivit unui document al Președinției.

Cheltuielile pentru trei membri ai delegației prezidențiale au fost achitate de partea ucraineană.

Vezi și: (DOC, VIDEO) Câți bani a cheltuit instituția prezidențială pentru vizita Maiei Sandu la Kiev. Detalii și declarații oficiale

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat marți, 29 decembrie, o vizită de lucru la Chișinău. Președinta Maia Sandu l-a întâmăinat pe șeful de stat al României în cadrul unei ceremonii oficiale. Cei doi oficiali au avut o întrevedere tête-à-tête, după care au luat parte la convorbirile oficiale cu participarea membrilor celor două delegații.

La acest subiect: (DOC) Declarația comună adoptată de Klaus Iohannis și Maia Sandu: „Locul firesc al R. Moldova se află în familia europeană”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X