Zăpada a făcut victime în Capitală. Șapte persoane au ajuns la spital, după ce au alunecat și au căzut

Autor: , in Actualitate / Cotidianul TV / Materiale Video / Social / 18 ianuarie, 2021, 19:29

Deși a nins puțin noaptea trecută, zăpada le-a dat bătăi de cap unor locuitori ai Capitalei. Șapte persoane au ajuns la Institutul de Medicină Urgentă (IMU) pentru îngrijiri medicale, după ce au alunecat și au căzut. Asta deși, autoritățile declară că au împrăștiat material antiderapant atât pe trotuare, cât și pe străzi.

Solicitată de Cotidianul, purtătoarea de cuvânt a IMU, Dorina Arsene, a declarat că în jur de 7 pacienți au avut de suferit în urma căzăturilor pe trotuarele din Capitală. În urma investigațiilor, niciun pacient nu a necesitat internare. 

Mai mulți oameni spun că le-a fost greu de dimineață să se deplaseze, în special, pe trotuarele acoperite cu un strat subțire de zăpadă, dar sub care era pe alocuri gheață.

Administratorul Întreprinderii Municipale ,,Exdrupo”, Sergiu Tomiță, a declarat că muncitorii au intervenit pe parcusul nopții pe străzile Capitalei, iar în timpul zilei vor face asta numai la necesitate.

„Regia Exdrupo a intervenit de la orele 23:00 cu 15 autospeciale. Au fost răspândite 214 tone de sare și 47 tone de amestec de nisip cu sare. S-a intervenit pe toate străzile conform rutelor”.

Zăpada le-a dat de lucru și celor de la Direcția locativ-comunală și amenajare. 18 autospeciale și 400 de muncitori au împrăștiat material antiderapant în stațiile de așteptare a transportului public, dar și pe trotuare.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X