Există neînțelegeri între Ceban și Dodon sau nu ? Primarul Capitalei, întrebat dacă va crea un nou partid și dacă va candida pentru un nou mandat

Autor: , in Actualitate / Politic / 19 ianuarie, 2021, 22:11

Primarul de Chișinău, Ion Ceban, a infirmat zvonurile potrivit cărora există anumite neînțelegeri între el și Igor Dodon. Întrebat dacă până în anul 2023 va crea un nou partid, edilul a negat, iar despre un nou mandat la cârma Primăriei a evitat să spună.

Sunt în relații bune cu Igor Dodon. Cum pot neformal să nu fac parte din echipa PSRM dacă noi suntem în bună colaborare atât la nivel de Parlament, cât și la nivel de Consiliul Municipal? Eu nu uit echipa din care vin? De ce ar trebui să plec din PSRM?”, a declarat Ceban, în cadrul unei emisiuni de la N4.

Întrebat dacă până în anul 2023 își creează propriul partid, Ion Ceban a spus că „nu am alte preocupări decât municipalitatea”.

Eu am văzut multe lucruri, mai ales în perioada postelectorală a alegerilor prezidențiale. Am aflat multe lucruri noi despre mine, despre activitatea Primăriei”, a spus Ceban.

Cât despre viitoarele alegeri locale în municipiul Chișinău și un nou mandat, Ceban susține că „e prea devreme pentru asemenea discuții”.

Să avem sănătate. Haideți să duc până la capăt actualul mandat. Cât despre eventuala candidatură pentru al doilea mandat de primar, cred că oportun este să discutăm la sfârșitul actualului mandat. Să vedem ce am realizat, ce nu am realizat. Poate nici nu va fi oportun să mai particip la alegeri”, a menționat primarul Capitalei, Ion Ceban.

În timp ce în spațiul public se discută despre probabilitatea ca Ion Ceban să-și creeze un nou partid politic, nemulțumit fiind de situația din PSRM, de asemenea, și Igor Dodon neagă aceste informații.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X