Fostul primar interimar al Capitalei Ruslan Codreanu anunță că se lansează în politică

Autor: , in Actualitate / Politic / 20 ianuarie, 2021, 22:30

Fostul primar interimar al Capitalei Ruslan Codreanu a anunțat că se lansează în politică. Într-o postare pe Facebook, acesta menționează că „clasa politică din Republica Moldova trebuie resetată”, fără a oferi prea multe detalii despre partidul nou creat, însă a specificat că mai multe informații va prezenta în cadrul unei conferințe de presă pe care o va organiza mâine, 21 ianuarie.

„Glodul nu are culoare politică. Moldova trebuie relansată. Problemele noastre zilnice trebuie rezolvate. Clasa politică din Republica Moldova trebuie resetată. Rezolvarea problemelor oamenilor nu va veni de la un singur partid politic. Noi am lucrat și am încercat să luptăm. Nimeni nu aude. Avem nevoie de un instrument pentru a face Schimbarea. Și începem cu noi. Un instrument care ne va ajuta să punem problema oamenilor pe agenda publică. O inițiativă de oameni muncitori, oameni dintre noi. O inițiativă politică e pe cale să se nască. Construim o comunitate centrată pe Om”, a declarat Codreanu.

Mai multe detalii despre propriul partid va oferi mâine, 21 ianuarie, la ora 10:21, la hotelul Regency din Chișinău.

Amintim că, acesta a fost demis din funcția de primar general interimar de Consiliul Municipal Chișinău la începutul lunii iulie 2019. După ce CMC a votat demisia lui, Codreanu a anunțat că pleacă de la Primărie. De menționat că tot el s-a desemnat în calitate de primar general interimar când deținea funcția de viceprimar.

Ruslan Codreanu în perioada 2004-2008 a ocupat diferite funcții în cadrul Ministerului Economiei și Comerțului. Acesta a lucrat la cancelaria de stat a guvernului Republicii Moldova în perioada 2008-2015. În 2015 a fost ales consilier municipal în Chișinău. Iar în noiembrie 2017 a fost numit viceprimar pe domeniul social al municipiului Chișinău. Pe 25 aprilie 2018 preia interimatul funcției de primar în Chișinău până la data de 04 iulie 2019.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *