Foto: Simpals

Fostul președinte al țării, Igor Dodon, actualul lider al PSRM, susține că a fost infectat cu COVID-19, dar nici nu a știut. Declarația a fost făcută miercuri, 20 ianuarie, în cadrul unei emisiuni de la NTV.

Săptămâna trecută am dat analize și am anticorpi. Deci, înseamnă că am fost infectat cu COVID-19. Dar nu am avut simptome”, a declarat Dodon.

În cadrul emisiunii, moderatoarea i-a replicat: „Și ați avut întâlniri cu oameni, ați împărțit Covid-19 tuturor. Nu e compliment, e acuzație”.

Vorbiți acum ca Maia Sandu. Eu am purtat mască și nu am avut niciun simptom. Și dumneavoastră puteți să aveți acum COVID-19 și nici să nu știți!”, a afirmat Dodon.

În acest context, liderul PSRM a spus că „nu e sens să mă vaccinez acum împotriva noului coronavirus”, dar, totodată a precizat că își va administra vaccinul produs de Rusia.

Vezi și: COVID-19. „Dodon trebuie amendat cu peste 1 milion de lei”. Calculele publicate de Alaiba (DOC)

În luna martie 2020, fostul șef de stat spunea că „noul tip de coronavirus poate trece prin noi și nici să nu observăm”.

„Colegii de la Ministerul Sănătății o să se supere pe mine. Acest coronavirus poate trece prin noi și noi nici să nu observăm. Sunt studii deja făcute. E așa cum trece o gripă. Ai avut oleacă de probleme cu nasul, cu capul și ți-o trecut răceala prin tine și tu ai trecut coronavirus. Dacă aveți simptome mergeți, dacă nu, nu creați prbleme la medici”, a declarat președintele Dodon.

În Republica Moldova, bilanțul a ajuns la 154.118 de cazuri confirmate de COVID-19. Din numărul total, 144.356 persoane au fost tratate de COVID-19, iar 3.299 au decedat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here