(VIDEO) „I-aș sugera să nu se bucure înainte de vreme”. Șor, după ce a pierdut în prima instanță în fața Maiei Sandu

Autor: , in Actualitate / Politic / 21 ianuarie, 2021, 16:49

„I-aș sugera să nu se bucure înainte de vreme, pentru că aceasta nu este decât o primă decizie” a declarat Ilan Șor într-o reacție, după ce Maia Sandu a câștigat în prima instanță în procesul intentat acum doi ani împotriva lui Șor, care a declarat că Sandu ar fi primit bani în plic de la fostul prim-ministru Vlad filat. 

Chiar și așa, Ilan Șor continuă să o acuze pe Maia Sandu, menționând că „probabil nu lua banii în plic, pentru că unele sume erau prea mari ca să încapă în plicuri”. 

„Dovezi sunt și acestea vor apărea atunci când va veni momentul. Este, totuși, straniu că Maia a câștigat la ani distanță după acele declarații și doar după ce a devenit președinte și a făcut presiuni pe procuratură și justiție. Se pare că așa vede ea independența justiției și nu e cu nimic mai bună decât predecesorii și mentorii săi, în frunte cu Filat, care i-au transmis nu doar echipa, dar și manierele de a conduce statul”, susține Șor.

Liderul partidului Șor a mai adăugat că decizia va fi atacată în instanțele superioare.

Citește și: (DOC) Judecata dintre Maia Sandu și Ilan Șor: Președinta, câștig de cauză în prima instanță

Maia Sandu a câștigat în prima instanță în procesul intentat acum doi ani împotriva lui Ilan Șor, unul dintre principalii figuranți în jaful din sistemul bancar, care a declarat că Sandu ar fi primit bani în plic de la fostul prim-ministru Vlad filat. Șefa statului l-a acționat în judecată pe Șor pentru minciună și defăimare.

În condițiile în care decizia primei instanțe va fi păstrată, Ilan Șor va trebui să-mi plătească despăgubiri de 50.000 de lei, iar banii Maia Sandu a declarat că îi va dona unor familii nevoiașe.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X