Conor McGregor a suferit un KO devastator la revenirea în UFC! Irlandezul promisese că îl va bate pe Dustin Poirier în 60 de secunde

Autor: , in Actualitate / Social / Sport / 24 ianuarie, 2021, 14:34

Conor McGregor a luptat pentru prima dată după mai bine de un an, iar irlandezul a suferit un KO surprinzător în fața americanului Dustin Poirier, într-un meci disputat duminică dimineață la Abu Dhabi, transmite prosport.ro.

Conor McGregor promitea că îl va bate pe Dustin Poirier în mai puțin de 60 de secunde, dar meciul din UFC 257 a avut un final horror pentru irlandez. Poirier și-a luat revanșa în fața lui McGregor, după ce The Notorious One” îl învinsese în anul 2014.

Considerat outsider, Dustin Poirier l-a trimis la podea pe Conor McGregor în runda a a doua, iar arbitrul a oprit imediat lupta! Este al 5-lea meci pierdut în carieră de celebrul sportiv în vârstă de 32 de ani, care nu mai cedase niciodată prin KO în UFC.

McGregor mai pierduse o singură dată prin knock-out, însă într-un meci de box, împotriva lui Floyd Mayweather, în 2017! De partea cealaltă, Poirier (32 de ani) a obținut a 27-a victorie a carierei, luându-și revanșa cu vârf și îndesat în fața lui Conor McGregor, după 7 ani de așteptare.

Connor a fost prins pe picior greșit de Dustin, iar „The Diamond” a produs surpriza grație unei serii superbe de croșee! În iunie 2020, McGregor anunțase că se retrage, dar nu a putut sta prea mult timp departe de octogon. Ultimul său meci a fost împotriva lui Donald Cerrone, pe care l-a învins fără emoții prin KO.

După ce McGregor a fost trimis la podea de Poirier, outsiderul s-a năpustit asupra irlandezului, lovindu-l violent de încă două ori. Arbitrul a intervenit și a oprit meciul, în timp ce McGregor era întins la podea.

„Sunt fericit, dar nu sunt surprins. Acum scorul e 1-1, așa că poate mai luptăm încă o dată. Planul a fost să fiu tehnic și să îmi aleg cu atenție loviturile”, a spus Poirier după luptă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X