Captură video

Trei tineri care în noaptea de 22 spre 23 ianuarie, în jurul orei 04:00, au intrat cu automobilele în Parcul „Valea Trandafirilor”, au fost identificați și atrași la răspundere. Oamenii legii au precizat că făptașii au încălcat regulile de circulaţie rutieră prin comportament agresiv.

Cei trei tineri sunt originari din Chișinău și au vârste cuprinse între 16 și 21 de ani.

Tânărul de 21 de ani a fost sancționat pentru încălcarea prevederilor Regulamentului circulației rutiere, săvârşită prin manifestarea de comportament agresiv, procesul – verbal fiind expediat în Instanța de Judecată cu propunerea de a fi aplicată sancțiunea de 30 – 40 unități convenționale (1.500 – 2.000 de lei) și 5 puncte de penalizare, cu privarea dreptului de a conduce vehicule pe o perioada de la 6 – 12 luni.

Băiatul de 20 de ani a luat în chirie un automobil de marcă BMW și l-a predat prietenului său minor, de 16 ani. Pentru că a predat conducerea mașinii unei persoane care nu deține permis de conducere, a fost sancționat cu 4.500 de lei.

Pe numele minorului a fost întocmit proces verbal pentru conducerea unui automobil fără permis de conducere, fiindu-i aplicată amenda de 3.000 de lei, dar și pentru încălcarea RCR, săvârșite prin manifestare de comportament agresiv, fiind expediat procesul verbal în Instanța de Judecată cu recomandarea agentului constatator de a fi aplicată amendă în mărime de 2.000 de lei.

La acest subiect: „Am vrut să facem video pe TikTok. Regret”. Mărturiile unuia dintre tinerii bănuiți că a participat la cursa ilegală din parcul „Valea Trandafirilor” (VIDEO)

(VIDEO) Reacția primarului Chișinăului la cursa auto din Parcul „Valea Trandafirilor”: „Niște măgari”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here