Călărași: O femeie și-a înjunghiat mortal concubinul, după ce acesta a bătut-o și a sărit la ea cu cuțitul

Autor: , in Actualitate / Social / 26 ianuarie, 2021, 12:25 Etichete: ,

Un conflict care a izbucnit într-o familie din Călărași, s-a încheiat tragic pentru un bărbat de 48 de ani. Acesta și-a bătut concubina și a sărit cu cuțitul la femeie, care însă a reușit să smulgă arma din mâna bărbatului și să-l rănească mortal în piept. 

Solicitată de Cotidianul, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Călărași, Cristina Vicol, a declarat că tragedia s-a întâmplat luni, 25 ianuarie, în jurul orei 21:30. 

Cel care a anunțat poliția a fost un vecin al familiei, care a găsit-o pe femeie zăcând în drum, cu semne vizibile de violență  fizică.

Deplasându-se la fața locului, Grupul Operativ al IP Călărași, împreună cu conducerea IP Călărași, procurorul de raion și medicului legist, au stabilit că totul s-a petrecut în jurul orelor 21:30.

Conflictul a început din cauza că bărbatul de 48 de ani, fiind în stare de ebrietate, ar fi încercat să dea foc la casă. Femeia, și ea beată, a sărit să-l împiedice, primul însă a început să o bată cu pumnul în față, iar la un moment dat ar fi apucat un cuțit cu care a rănit-o pe femeie la un ochi. 

Potrivit poliției, femeia ar fi reușit să smulgă cuțitul din mâinile bărbatului și, l-a înfipt în pieptul acestuia. La scurt timp, bărbatul a murit, iar medicul legist venit la fața locului nu a făcut decât să constate decesul acestuia. 

În prezent, femeia este reținut pentru 72 de ore.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X