Crimă la Botanica: Un tânăr, omorât de un bărbat în vârstă de 66 de ani. Suspectul riscă până la 15 ani de pușcărie

Autor: , in Actualitate / Justiție / 27 ianuarie, 2021, 11:09

Crimă la Botanica. Un tânăr în vârstă de 30 de ani a decedat în urma unui conflict cu un cunoscut de-al acestuia. Victima a fost lovită cu un obiect dur la cap și transportată de urgență la spital, dar în rezultatul traumelor primite a decedat.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție al sectorului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, a fost alertat pe data 26 ianuarie curent, ora 17:00, precum că pe strada Pandurilor din sectorul Botanica, ar fi avut loc un conflict între 2 bărbați, soldat cu o persoană traumată.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă și un echipaj medical. În cadrul investigațiilor la fața locului, polițiștii au stabilit că între victima în vârstă de 30 de ani, care se afla la domiciliu și un bărbat de 66 de ani, venit în ospeție, s-a iscat un conflict, ulterior suspectul i-a aplicat o lovitură cu un obiect dur în capu, cauzându-i leziuni corporale, după care imediat a fost solicitată intervenția poliției și ambulanței.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, dar în rezultatul traumelor primite a decedat.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală întreprinse de ofițerii de investigație, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut pentru 72 de ore. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 66 de ani, originar din capitală.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal conform art. 151 alin. (4) Cod Penal al RM. Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu deces.

Conform legislației în vigoare, acesta riscă închisoare pe un termen de la 12 la 15 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X