Prima ipoteză privind deflagrația de la Sîngerei: Salvatorii au evacuat de sub ruine trei butelii de gaz

Autor: , in Actualitate / Social / 27 ianuarie, 2021, 10:51 Etichete: ,

Inspectoratul General de Situații Excepționale (IGSU) a înaintat prima versiune ce ar fi dus la deflagrația puternică ce a făcut una cu pământul o casă de locuit din Sîngerei, o persoană a decedat, iar alte două au fost spitalizate. Astfel, potrivit specialiștilor, explozia s-ar fi produs în urma acumulării de gaze naturale.

IGSU continuă monitorizarea situației în urma deflagrației produse într-o casă de locuit de pe strada George Coșbuc din orașul Sîngerei.

Potrivit primelor cercetări efectuate la fața locului de către specialiști, se presupune că explozia ar fi putut izbucni în urma acumulării de gaze naturale. În procesul de deblocare a ruinelor și de căutare a sinistraților, salvatorii au evacuat trei butelii de gaz de tip propan butan.

Mai mult, potrivit primelor investigații, în casă era instalată o coloană alimentată la gaze.

În continuare la fața locului lucrează specialiștii pentru elucidarea tuturor circumstanțelor de producere a deflagrației.

Amintim că, în seara zilei de 26 ianuarie, o explozie puternică a făcut una cu pământul o casă de locuit din Sîngerei. Două persoane – o femeie în vârstă de 61 de ani, dar și un bărbat în vârstă de 68 de ani, au fost salvate, fiind preluate de serviciul medical de urgență, iar corpul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, a fost scos de sub dărâmăturile casei.

Citește și: (VIDEO/FOTO) Explozia de la Sîngerei: Un bărbat de 63 de ani a fost găsit mort sub ruine

Din imaginile video de la fața locului se vede că locuința a fost ruinată complet în urma deflagrației, a cărei cauză este deocamdată necunoscută.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X