Prima reacție a Nataliei Gavrilița după ce a fost desemnată la funcția de prim-ministru

Autor: , in Actualitate / Politic / 27 ianuarie, 2021, 18:49

Natalia Gavrilița a venit cu o primă reacție, după ce a fost desemnată de președinta Maia Sandu la funcția de prim-ministru. „Voi folosi aptitudinile și competențele mele pentru îmbunătățirea vieții oamenilor și prosperarea Moldovei”, a declarat Gavrilița.

„Sunt onorată că am fost desemnată în calitate de candidat la poziția de Prim-ministru. Voi folosi aptitudinile și competențele mele pentru îmbunătățirea vieții oamenilor și prosperarea Moldovei. Cred cu tărie că cetățenii merită dreptate și bunăstare și voi veni în fața voastră cu o echipă și un program care pot să scoată țara din criză și să apere interesele cetățenilor”, a scris candidata desemnată la fotoliul de șefă a Executivului.

Amintim că președinta Maia Sandu a înaintat-o pe fosta ministră a Finanțelor, Natalia Gavrilița, la funcția de prim-ministru. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă.

Citește și: Natalia Gavrilița, înaintată de Maia Sandu la funcția de prim-ministru

În reacție, liderul PSRM, Igor Dodon, a menționat că așteaptă programul și componența Guvernului, care trebuie să fie propuse în termen de 15 zile.

Vezi și: Reacția lui Dodon, după ce Sandu a înaintat candidat la funcția de prim-ministru: Așteptăm programul și componența Guvernului

„Cred că Parlamentul ar putea să examineze acest subiect săptămâna viitoare, când începe noua sesiune a Legislativului”, a spus Igor Dodon pe canalul său de Telegram.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X