(VIDEO) Indiferenți față de propria viață. Anul trecut, în orașul Bălți, accidentele rutiere cu implicarea pietonilor au luat viața a trei oameni și au rănit alții 17

Autor: , in Auto / Materiale Video / Social / 27 ianuarie, 2021, 12:03 Etichete: , ,

Își pun propria viață în pericol și traversează nestingherit strada în locurile interzise, deși la câțiva pași de ei sunt trecerile de pietoni. Aproape jumătate de accidentele rutiere cu implicarea pietonilor produse anul trecut pe străzile orașului Bălți, adică 17, au avut loc anume din vina lor, arată datele poliției. Cel mai grav este că nenorocirile au luat viața a trei persoane și alte 17 au ajuns pe patul de spital.

Cele mai multe dintre persoanele surprinse, în timp ce treceau neregulamentar strada au refuzat să vorbească cu echipa noastră de filmare. Sunt, însă și pietoni, care traversează strada numai în locurile permise pentru că, spun ei, viața lor are prioritate.

„Chiar nu ne pasă de propria viață? Cum persoana să nu se iubească? Trebuie să te respecți, să traversezi regulamentar pentru a-ți asigura viața”, susține un șofer. 

„Există regulile de circulație rutieră, sunt marcajele. Treci în locurile indicate, dacă vei traversa în cele neregulamentare ai putea fi lovit oricând de o mașină”, a declarat un alt conducător auto. 

Potrivit datelor Inspectoratului de Poliție, anul trecut, în municipiul Bălți au avut loc 40 de accidente rutiere cu implicarea pietonilor. 23 s-au produs din vina șoferilor și s-au soldat cu peste 20 de persoane rănite. Celelalte 17 au avut loc din cauza pietonilor și s-au soldat cu trei morți și 17 răniți. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X