61 de persoane, cazate în punctul de trecere a frontierei Palanca

Autor: , in Actualitate / Social / 28 ianuarie, 2021, 13:59

Zeci de persoane au rămas blocate la puncte de trecere a frontierei în urma drumurilor blocate din cauză nămeților. În acest sens, Polițiștii de frontieră acordă tot ajutorul necesar călătorilor.

Potrivit IGPF, până la ora 12:40, numărul persoanelor cazate în PTF Palanca s-a ridicat la 61. Polițiștii de frontieră împreună cu angajații Serviciului Vamal asigură cele necesare călătorilor. 

Totodată, la sediul Direcției regionale EST au fost adăpostite trei familii, mașinile cărora erau blocate în drum spre localitatea Volintiri.

Poliția de Frontieră recomandă amânarea călătoriile spre estul țării. 

Citește și: Șoferii sunt rugați să se abțină de la deplasări pe tronsoanele care duc spre posturile vamale Palanca, Tudora, Giurgiulești și hotarul cu Ucraina

IGSU îndemnă populația să fie responsabilă în special conducătorii auto. Șoferii sunt îndemnați să-și echipeze mijloacele de transport corespunzător condițiilor de iarnă, iar în portbagajul mașinii să țină lopată, nisip și lanțuri.

Mai mult, conducătorii auto trebuie să respecte regimul de viteză, iar dacă aleg o destinați mai lungăm să țină bateria telefonului încărcată.

Atenționarea este și pentru oamenii care au în grijă minori. Părinții sunt rugați să-și monitorizeze copii și să nu-i lase de unii singuri în condiții meteo nefavorabile atunci când vin și pleacă din instituțiile școlare.

În caz de situații de risc oamenii sunt îndemnați să apeleze de urgență Serviciul 112.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X