Codreanu a anunțat cum se va denumi partidul politic pe care îl va conduce: „Construim o comunitate de oameni centrată pe OM”

Autor: , in Actualitate / Politic / 28 ianuarie, 2021, 17:56

Fostul primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a anunțat cum se va denumi partidul politic pe care îl va conduce, anume Partidul Politic „Puterea Oamenilor”. Într-o postare pe Facebook, acesta spune că actualmente colectează cereri de aderare pentru ca să-și putea înregistra oficial formațiunea.

„Prima cerere de aderare din cele 1500 ce urmează să le colectăm. Am pornit o inițiativă politică programatică, axată pe probleme reale și soluții reale. Prea mult se vorbește despre stânga sau dreapta, prea mult am fost divizați. Toți avem aceleași probleme.

Avem nevoie de acest instrument politic pentru a reconstrui Moldova, pentru a fi mai mulți și a munci cot la cot. Construim o comunitate de oameni centrată pe OM, pe problemele reale și pe faptul că PUTEREA este a OAMENILOR. Toți cei care vor să se alăture la acest proiect și sunt gata să muncească lângă noi, îi invităm să semneze”, a declarat Codreanu.

Ruslan Codreanu/facebook

Amintim că fostul primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a anunțat joi, 21 ianuarie, despre instituirea grupului privind lansarea unei inițiative politice noi în Republica Moldova, argumentând că scopul este „reconstituirea țării”.

Citește și: „Credem în puterea omului”. Ruslan Codreanu anunță despre crearea unui partid politic 

Codreanu a anunțat că un an de zile împreună cu echipa, dar și separat a fost în peste 270 de sate din țară, discutând cu oameni simpli, dar și cu funcționari publici. De asemenea, au fost înaintate petiții și scrisori către Guvern, propuneri legislative.

Pe 25 aprilie 2018, Ruslan Codreanu a preluat interimatul funcției de primar în Chișinău până la data de 04 iulie 2019. Acesta a fost demis din funcția de primar general interimar de Consiliul Municipal Chișinău la începutul lunii iulie 2019. După ce CMC a votat demisia lui, Codreanu a anunțat că pleacă de la Primărie. De menționat că tot el s-a desemnat în calitate de primar general interimar când deținea funcția de viceprimar.

Ruslan Codreanu în perioada 2004-2008 a ocupat diferite funcții în cadrul Ministerului Economiei și Comerțului. Acesta a lucrat la cancelaria de stat a guvernului Republicii Moldova în perioada 2008-2015. În 2015 a fost ales consilier municipal în Chișinău. Iar în noiembrie 2017 a fost numit viceprimar pe domeniul social al municipiului Chișinău.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X