Alte 11 persoane, răpuse de COVID-19: MSMPS confirmă decesul lui Țezari Luchianov, care a activat timp de 31 de ani în funcția de felcer

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 29 ianuarie, 2021, 17:40

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează că, în ultimele 24 de ore, alți 11 pacienți infectați cu COVID-19 au decedat din cauza complicațiilor provocate de virus. În statistica zilei de astăzi, 29 ianuarie, se înregistrează și trecerea în neființă a lui Țezari Luchianov, în vârstă de 51 ani, care a activat timp de 31 de ani în funcția de felcer.

Deces 3414: Bărbat de 72 ani, din mun. Orhei. Internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 3415: Bărbat de 57 ani, din r-nul Ungheni. Internat la SR Ungheni. Comorbidități: anemie, infarct.

Deces 3416: Femeie de 83 ani, din r-nul Strășeni. Internată la SR Strășeni. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 3417: Bărbat de 73 ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM Arh. Mihail. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 3418: Femeie de 73 ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM Sf. Arh. Mihail. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 3419: Bărbat de 79 ani, din r-nul Orhei. Internat la SR Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială, sindrom hepato-renal.

Deces 3420: Bărbat de 65 ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, pielonefrită cronică.

Deces 3421: Femeie de 75 ani, din mun.Chișinău. Internată la IF Chiril Draganiuc. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 3422: Bărbat de 70 ani, din R-nul Taraclia. Internat la SR Taraclia. Comorbidități: insunficiență cardiacă, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 3423: Bărbat de 81 ani, din r-nul Hîncești. Internat la SR Hîncești. Comorbidități: pancreatită cronică, insuficiență cardiacă.

Deces 3424: MSMPS exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor, în legătură cu trecerea în neființă a lui Țezari Luchianov, în vârstă de 51 ani, care a activat timp de 31 de ani în funcția de felcer în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Cahul.

„Apreciem dedicația, onestitatea, profesionalismul și grija față de pacienți, manifestată de-a lungul anilor. Dl Luchianov a fost transferat la data de 19 decembrie de la Spitalul Raional Cahul, la Institutul de Medicină Urgentă. Dumnezeu să-i primească sufletul în împărația Sa”, se arată în mesajul MSMPS.

Citește și: Un felcer de la Cahul, răpus de COVID-19 la 52 de ani. A activat în sistemul medical timp de 31 de ani

Până la ziua de azi, 73 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X