Și-a șantajat fosta iubită pentru a obține 5 mii de euro. Un bărbat din Orhei, încătușat de polițiști chiar în fața porții (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Social / 29 ianuarie, 2021, 15:07

Un bărbat de 50 de ani, domiciliat în raionul Orhei, prin şantaj şi cu aplicarea violenţei fizice, a pretins suma de 5.000 de euro de la o femeie cu care anterior a avut o relație amoroasă peste hotare. Acțiunile de șantaj au început în luna septembrie 2020, între timp, victima s-a hotărât să-l denunțe la poliție. 

În luna septembrie a anului trecut, suspectul de 50 de ani a amenințat o femeie de 38 de ani că o va bate atât pe ea, cât și pe familia acesteia și a cerut suma de 5.000 de euro. Acesta a profitat de imposibilitatea femeii de a se apăra și, prin constângere psihică, a determinat-o să-i transfere lunar mijloacele financiare pe contul său bancar.

De atunci, victima a reușit să-i transfere acestuia 8.000 de lei.

Reieșind din circumstanțele cazului, la data de 28 ianuarie 2021, de către grupul de lucru, individul a fost reținut în baza art.166 Cod de procedură penală. Acum, suspectul urmează a fi tras la răspundere și riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 10 ani.

Reținerea a fost posibilă datorită investigațiilor efectuate de către angajații Secției urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Botanica din municipiul Chișinău, ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații al IGP, sub conducerea procurorilor Procuraturii municipiului Chișinău, oficiul Botanica.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X