Tighina: Un bărbat în stare de ebrietate a înjunghiat un adolescent care a încercat să-l ajute să ajungă acasă

Autor: , in Social / 29 ianuarie, 2021, 18:01

Un adolescent a fost rănit cu un cuțit de către un bărbat pe care a încercat să-l ajute să ajungă acasă. Incidentul a avut loc miercuri seara, 27 ianuarie, în centrul orașului Tighina. 

Potrivit presei din stânga Nistrului, adolescentul, împreună cu alți trei amici, cu vârstele cuprinse între 14 și 16 ani, au organizat o bătaie cu bulgări în stradă. La un moment dat, copiii au observat un bărbat care mergea haotic, se clătina și se împiedica pe drum.

Străinul a ajuns în fața unei porți iși să deschidă poarta, dar nu reușea. Atunci, adolescenții s-au oferit să-l ajute și s-au apropiat de el. Bărbatul însă a devenit foarte agresiv, a scos un cuțit și a sărit cu el la unul dintre minori – un băiat de 16 ani, rănindu-l la umăr.

După incident, adolescentul a mers acasă și le-a povestit părinților cele întâmplate, care, la rândul lor, au chemat ambulanța și poliția.

Medicii au constatat că minorul a fost rănit prin înjunghiere în umăr și l-au transportat la spital, unde a fost internat pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, milițienii l-au reținut pe bărbatul care l-a atacat pe adolescent. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 60 de ani, aflat la evidența poliției ca dependent de droguri. Cuțitul, cu care a rănit adolescentul, a fost confiscat de oamenii legii.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X