(VIDEO) Tânăr, reținut după ce a furat dintr-o biserică în seara de Crăciun. Riscă până la 4 ani de închisoare

Autor: , in Social / 29 ianuarie, 2021, 12:45 Etichete: ,

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar din raionul Strășeni a fost reținut de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sectorului Centru din Chișinău, pentru comiterea unui furt. Acesta este bănuit că acum o lună, a pătruns într-o biserică, de unde a sustras mai multe bunuri. 

Polițiștii au fost sesizați la data de 25 decembrie de către reprezentanții unei biserici amplasată pe strada Alexei Mateevici, care au comunicat că din subsolul bisericii au fost sustrase mai multe bunuri, prejudiciul cauzat fiind estimat la 2800 lei.

Pe caz a fost pornită o cauză penală în baza art. 186 Cod Penal.

În cadrul acțiunilor de investigații și urmărire penală întreprinse de către angajații poliției, s-a stabilit că individul a pătruns în interiorul încăperii prin forțarea lacătului ușii.

Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din adiacentul bisericii.

Urmare a măsurilor întreprinse suspectul a fost reținut iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că bunurile sustrase le-a dus la domiciliu.

Actualmente el este cercetat penal pentru Furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X