Cinci incendii au avut loc în această noapte la Botanica. Un frigider vechi, tomberoane și o mașină, toate incendiate intenționat

Autor: , in Actualitate / Social / 30 ianuarie, 2021, 10:42 Etichete: , ,

Cinci incendii, toate izbucnite în sectorul Botanica al Capitalei, au fost stinse de pompieri în noaptea de 30 ianuarie. Potrivit Inspectoratului General pentru situații de Urgență, experții consideră că în toate cazurile, incendierile au fost intenționate.

Primul caz în care au fost alertați salvatorii a avut loc la ora 01:26. Potrivit primelor informații la etajul 16 a unui bloc de locuit din bulevardul Dacia 40/3 a luat foc un frigider vechi care se afla în scara blocului.

La fața locului au fost îndreptate 4 echipaje de intervenție, inclusiv o autoscară. Incendiul a fost localizat la ora 01:54 și lichidat complet la ora 01:59. Trei oameni, un bărbat, o femeie și un copil de 2 ani, ce riscau să se intoxice cu fumul dens, au fost evacuați de pompieri.

Circumstanțele cazului sunt investigate. Alte trei incendii în care au ars tomberoane cu gunoi sau produs în această noapte în blocurile de locuit din sectorul Botanica de pe adresele: Dacia 26, Varșovia nr.2/1 și Dacia nr.25.

Pe strada Praga 51, pompierii au avut misiunea să stingă un autovehicul de model Reno Megan care a fost afectat în proporție de 80%.

Circumstanțele tuturor incendiilor din sectorul Botanica urmează a fi investigate de specialiști.

O primă versiune înaintată de angajații IGSU în toate incendiile produse în sectorul Botanica este incendiere intenționată.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X