Nemerenco îi va ataca în judecată pe câțiva deputați socialiști: „Înțeleg frica și nevoia lor de a denigra oamenii de care se tem”

Autor: , in Actualitate / Politic / 5 februarie, 2021, 15:31

Consiliera președintei Maia Sandu în domeniul sănătății, Ala Nemerenco, îi va atacă în judecată pe trei deputați din Partidul Socialiștilor (PSRM). Anunțul a fost făcut vineri, 5 februarie.

Cu referirile la atacul concertat la care sunt supusă în ultimele săptămâni – am inițiat procedurile juridice de acționare în judecată pentru apărarea demnității și reputației profesionale contra celor implicați direct în această campanie – deputații socialiști Odnostalco, Darovanaia, Țurcanu”, a anunțat Nemerenco.

Deputații socialiști cer demisia unui consilier prezidențial, înaintând o solicitare către Ministerul Sănătății

Deputații socialiști au cerut Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale să anuleze ordinul prin care consilierei prezidențiale Ala Nemerenco i-a fost eliberată diploma de master.

Înțeleg frica socialiștilor și nevoia lor de a denigra oamenii de care se tem. Aceasta nu mă va opri să lupt cu schemele din sistemul de sănătate și să muncesc pentru un sistem medical mai bun, pe care îl merită cetățenii noștri”, a conchis consiliera prezidențială.

Reacția Alei Nemerenco, după ce deputații socialiști i-au cerut demisia, înaintând și un demers la Ministerul Sănătății: Evaluarea să o facă specialiștii

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X